Bemutatkozás

A 3 FEHÉR Vagyonvédelmi Szolgáltató Kft. 1995-ben alakult bűnmegelőzési, személy- és vagyonvédelmi, továbbá ezirányú szakképzési, szaktanácsadói feladatok ellátására.

A 3 FEHÉR Kft. kizárólag magyar tulajdonú vállalkozás.

A Kft. megfelel a személy- és vagyonvédelmi, valamint a magánnyomozói tevékenység szabályairól szóló 2005. évi CXXXIII. törvény, valamint annak végrehajtására kiadott 22/2006. (IV.25.) BM rendelet előírásainak.

A BRFK XVIII. Ker. Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztály 2011. október 25-ig engedélyezte a személy- és vagyonvédelmi tevékenység végzését 135-2-224/2/2006. sz., a magánnyomozói tevékenység végzését 135-2-225/2/2006. szv. számon.

A 3 FEHÉR Kft. a GENERÁLI-PROVIDENCIA Biztosító Rt-al 2004-ben kötött általános és szakmai felelősségbiztosítási kötvénnyel rendelkezik.
Ügyfélszám: 42887902.

A Kft. ügyvezetője 18 éves rendőri, bűnügyi, vagyonvédelmi és bűnmegelőzési tapasztalattal rendelkezik. A Kft. alapítását megelyzően a BRFK XVIII. kerületi Rendőrkapitányságon kapitányságvezető-helyettesi beosztásban dolgozott, rendőr alezredesi rendfokozatban.

 

Fehér Gábor Miklós ügyvezetőt, mint a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara önkéntes tagját, a XVIII. kerületi Tagcsoport és a BKIK Gazdasági Tevékenységet Segítő Szolgáltatások Osztály vezetőségi tagjának választotta meg a tagság.

A BKIK. elnökének megbízása alapján a Fővárosi Közgyűlés Városrendészeti Bizottságában, 2001-től képviselem a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarát,
a vállalkozók érdekeit.

Sajnos tisztában vagyunk hazánk és a főváros közbiztonsági helyzetével, a lakások, üzletek és intézmények elleni brutális támadásokkal. A betöréses lopások, a rablások és a gépjárművekkel kapcsolatos bűncselekmények magas számával. A kárértékek nagysága mutatja, hogy a biztonságért, a megteremtett javak megóvásáért, szinte mindenkinek valamit tenni kell.

A vagyonvédelem területén rugalmasan alkalmazkodunk az ügyfeleink igényeihez. A védendő objektum megtekintése, vagyonvédelmi szempontból történő kockázatelemzése után teszünk javaslatot a leghatékonyabb szolgáltatásra. A Kft. elkötelezte magát a legjobb minőségű szolgáltatás nyújtására, ezáltal biztosított legyen a megbízói teljes elégedettség.

A CERTOP Termék és Rendszertanúsító Ház által 2002. szeptember 12-én kiállított "Tanúsítvány" szerint a 3 FEHÉR Kft. a vagyonvédelmi szolgáltatás területén minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány követelményeinek.
A tanúsítvány regisztrációs száma: 01-T1487/2002-00476.